Maak uw afspraak

Wil je graag langskomen voor een functionele, esthetische behandeling of begeleiding van de menopauze? Je kan online een afspraak inplannen via onderstaande link. Afspraken kunnen niet telefonisch worden gemaakt.

Bij het maken van de afspraak kan je een afspraaktype kiezen. Ben je niet zeker welk afspraaktype je moet kiezen? Raadpleeg de toelichting hier.

Algemene gynaecologische consulten zijn momenteel enkel beschikbaar voor bestaande patiënten indien de agenda dit toelaat. Door de grote interesse is de agenda hiervoor reeds maanden volzet.

Om jou zo veel mogelijk te kunnen helpen worden wekelijks vrije plaatsen opengezet.
Alle consultaties en resultaatbesprekingen gebeuren persoonlijk in de praktijk. Omwille van privacyredenen en een optimale begeleiding kunnen deze niet telefonisch gebeuren.

REVIEWS

Ik heb reeds jaren geleden elders een labiaplastie gehad maar ik vond het resultaat niet mooi. Dr. Aerts heeft nu de clitoriskap verkleind en nu klopt het helemaal. Ik wist niet dat dat ook een optie was. Ik ben heel blij met het resultaat.

- Elise

REVIEWS

Ik ben borstkankerpatiënte en ik moet Femara nemen. Hierdoor droogt het vaginale weefsel heel erg uit. Door de laser is dat veel beter. De behandeling was ook niet pijnlijk en gaf geen last.

- Sofie

REVIEWS

Voor mij was er een groot taboe om te spreken over vaginale droogte maar bij dr. Aerts voel je je echt op je gemak. We hebben stap voor stap huidverbetering aangepakt en daarna een botoxbehandeling. Ik kan weer seks hebben en dat is zo een opluchting.

- Anoniem

REVIEWS

Dr. Aerts heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn schaamlipverkleining. Zij en de verpleegster Christine hebben mij zo op mijn gemak gesteld dat ik het zelfs nog aangenaam vond. Ik zou het iedereen die onzeker is aanraden!

- Charlotte

REVIEWS

Mijn huid was zo dun geworden van mijn huidziekte lichen sclerosis en de combinatie PRP met laser heeft dat helemaal hersteld! Gelukkig!

- Anna-Marie

REVIEWS

Na mijn bevalling had ik vaak urineverlies. De behandeling met de bekkenbodemstoel heeft mij heel duidelijk geleerd om juist te trainen. Nu heb ik zelfs geen inlegkruisje meer nodig. Dikke merci!!!

- Annelies

Bedankt voor uw interesse in onze behandeling.

Download hier de fiche met meer informatie.