Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende Polysaccharide (suiker) dat in de huid en het bindweefsel van ons hele lichaam aanwezig is. Eén enkele molecuul kan tot 1.000 zijn eigen gewicht aan water vasthouden, dat geleidelijk in de huid vrijkomt. Het speelt een belangrijke rol in het goed gehydrateerd houden van weefsel. Hyaluronzuur wordt ingebracht door middel van inspuitingen.
Afhankelijk van het probleem wordt het meest geschikte type hyaluronzuur gekozen. Belangrijk is dat het type intiem hyaluronzuur speciaal geschikt is voor intiem gebruik.

Geschikt voor jou als

  • Je last hebt van vaginale ongemakken zoals pijnlijke betrekkingen, een branderig gevoel, irritatie, ongewild urineverlies, vaginale kloofjes, …
  • Je het gevoel hebt dat je vaginale slijmvlies dunner en droger is, waardoor de vagina haar soepelheid en elasticiteit verliest
  • Je jouw vaginale orgasme in de G-zone wil stimuleren
  • Je jouw grote schaamlippen esthetisch wil opvullen voor een mooie verhouding van de intieme zone
  • Je jouw huidkwaliteit van de décolté of vulva wil verbeteren

De behandeling

Tijdens de behandeling spuiten we een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in in bepaalde zones om zo terug een hydratatie (bevochtiging) van het weefsel te verkrijgen. Hierdoor verbetert de huidkwaliteit en de werking van de huid.

We zoeken de behandeling die voor jou het beste geschikt is

Voor elke behandeling ontvangt Dokter Marijke Aerts jou voor een verkennend intakegesprek. Dr. Aerts schetst een volledig beeld van de mogelijkheden en eventuele risico’s en kijkt welke behandeling geschikt is voor het gewenste resultaat.

Bezorg me meer informatie

Ik wil meer info over deze behandeling:

Andere behandelingen bij Gynaecoplus

Gynaecologe Marijke Aerts bepaalt samen met jou de geschikte behandeling om het gewenste resultaat te bekomen.

Hyaluronzuur

Bedankt voor uw interesse in onze behandeling.

Download hier de fiche met meer informatie.