Ik wil graag ondersteuning en advies tijdens mijn menopauze. Waar kan ik info en ondersteuning vinden?

Bij Gynaecoplus kan je terecht voor ondersteuning tijdens de menopauze. U kunt een gynaecologisch consult boeken bij Gynaecologe Marijke Aerts. Tijdens deze consultatie bespreekt Dr. Marijke Aerts met u de opvolging van de menopauze en perimenopauze. Dr. Aerts voert een gynaecologisch onderzoek uit en voorzien u van de nodige voorschriften.

Verder kunnen functionele gynaecologie en regeneratieve geneeskunde aan bod komen. Dit kan als opvolging voor reeds bestaande patiënten of na een intake bij menopauzeconsulente Tinne. Tijdens deze intake vertelt onze menopauzeconsulente over de klachten, het herkennen van symptomen en behandelingsmogelijkheden. Verder gaat u met Tinne in gesprek over preventie, lifestyle en regeneratieve mogelijkheden. Er is geen klinisch onderzoek of behandeling. Dit consult kan als intake voor nieuwe patiënten of als uitgebreide uitleg voor reeds bestaande. Meer informatie vind je hier.

We zoeken de behandeling die voor jou het beste geschikt is

Voor elke behandeling ontvangt Dokter Marijke Aerts jou voor een verkennend intakegesprek. Dr. Aerts schetst een volledig beeld van de mogelijkheden en eventuele risico’s en kijkt welke behandeling geschikt is voor het gewenste resultaat.

Behandelingen bij Gynaecoplus

Gynaecologe Marijke Aerts bepaalt samen met jou de geschikte behandeling om het gewenste resultaat te bekomen.

Ik wil graag ondersteuning en advies tijdens mijn menopauze. Waar kan ik info en ondersteuning vinden?

Bedankt voor uw interesse in onze behandeling.

Download hier de fiche met meer informatie.