Elise

Ik heb reeds jaren geleden elders een labiaplastie gehad maar ik vond het resultaat niet mooi. Dr. Aerts heeft nu de clitoriskap verkleind en nu klopt het helemaal. Ik wist niet dat dat ook een optie was. Ik ben heel blij met het resultaat.

Sofie

Ik ben borstkankerpatiënte en ik moet Femara nemen. Hierdoor droogt het vaginale weefsel heel erg uit. Door de laser is dat veel beter. De behandeling was ook niet pijnlijk en gaf geen last.

Anoniem

Voor mij was er een groot taboe om te spreken over vaginale droogte maar bij dr. Aerts voel je je echt op je gemak. We hebben stap voor stap huidverbetering aangepakt en daarna een botoxbehandeling. Ik kan weer seks hebben en dat is zo een opluchting.

Charlotte

Dr. Aerts heeft mij heel gelukkig gemaakt met mijn schaamlipverkleining. Zij en de verpleegster Christine hebben mij zo op mijn gemak gesteld dat ik het zelfs nog aangenaam vond. Ik zou het iedereen die onzeker is aanraden!

Anna-Marie

Mijn huid was zo dun geworden van mijn huidziekte lichen sclerosis en de combinatie PRP met laser heeft dat helemaal hersteld! Gelukkig!

Annelies

Na mijn bevalling had ik vaak urineverlies. De behandeling met de bekkenbodemstoel heeft mij heel duidelijk geleerd om juist te trainen. Nu heb ik zelfs geen inlegkruisje meer nodig. Dikke merci!!!

Carine

Na jarenlange pijn bij betrekkingen is mijn leven weer veel aangenamer. De laser bij dokter Aerts heeft mijn relatie gered. Bedankt!

Winnie

Super dokter! Open en eerlijke communicatie. Duidelijke diagnosestelling en gerichte oplossingen. Zij is bovendien heel vriendelijk en geruststellend. Ik beveel haar sterk aan.

Mélodie

Heel positief. Dr. Aerts neemt de tijd om vragen op een duidelijke manier te beantwoorden.

Bea

Zeer aangename communicatie, verteld zeer duidelijk wat er gaat gebeuren. Dokter Aerts geeft een goed en vertrouwelijk gevoel.

Kristine

Ook al is er wachttijd, die tijd neemt ze voor jou ook. Je voelt je welkom en gehoord. De tips en nuttige adressen zijn ook altijd fijn. Geen onnodige kosten.

Ria

Duidelijke uiteenzetting en vriendelijke en verfijnde benadering. Een aanrader voor elke vrouw die zich graag goed voelt bij zulke behandeling.

Dominique

Zeer aangename en toegankelijke arts, neemt tijd om te luisteren en geeft geweldig advies. Heel erg opgelucht dat ik hier terecht ben gekomen. Dankzij haar kom ik met gemak de overgang door en ben ik in topconditie.

Dominique

Bedankt voor uw interesse in onze behandeling.

Download hier de fiche met meer informatie.